VestiMapa sajtaKontaktiPretraga     Izaberite jezik
 Zavod za socijalno osiguranje
  Naslovna strana Aktivnosti   Razgovori organa za vezu
A A A     Štampaj


Razgovori organa za vezu

 23. i 24. novembra 2021. godine, u Banja Luci, održani su razgovori organa za vezu Republike Srbije i organa za vezu Bosne i Hercegovine u oblasti zdravstvenog osiguranja.
 15. i 16. novembar 2021. godine, video konferencija, razgovori organa za vezu Republike Srbije i organa za vezu Savezne Republike Nemačke u oblasti zdravstvenog osiguranja.
 8. novembar 2021. godine, video konferencija, razgovori organa za vezu Republike Srbije i organa za vezu Kvebeka u oblasti penzijskog i invalidskog osiguranja.
 2. novembar 2021. godine, video konferencija, razgovori organa za vezu Republike Srbije i organa za vezu Kvebeka u oblasti povreda na radu i profesionalnih bolesti.
 20. oktobar 2021. godine, video konferencija, razgovori organa za vezu Republike Srbije i Republike Francuske u oblasti socijalnog osiguranja.
 6. oktobar 2021. godine, video konferencija, razgovori organa za vezu Republike Srbije i organa za vezu Kvebeka u oblasti zdravstvenog osiguranja.
 27.-28. septembar 2021. godine, video konferencija, razgovori organa za vezu Republike Srbije i organa za vezu Republike Francuske u oblasti zdravstvenog osiguranja.
 15.-17. juni 2021. godine, video konferencija, razgovori organa za vezu Republike Srbije i Republike Francuske u oblasti socijalnog osiguranja.
 23. februar 2021. godine, videokonferencija, sastanak Zavoda za socijalno osiguranje, Specijalne bolnice za rehabilitaciju „Banja Koviljača“ i Zavoda za penzijsko osiguranje Austrije, u vezi sa realizacijom projekata medicinske rehabilitacije austrijskih osiguranika i korisnika penzija u specijalnoj bolnici „Banja Koviljača“.
 27. januara 2021. godine, video-konferencija, sastanak upravljačke grupe u vezi zaključivanja Dogovora o elektronskoj razmeni podataka u primeni Sporazuma između Republike Srbije i Republike Austrije o socijalnoj sigurnosti.
 19. januar 2021. godine, video-konferencija, razgovori organa za vezu između Republike Srbije i Ruske Federacije, radi postizanja odgovarajućih dogovora o načinu postupanja i ostvarivanja prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja i sadržaju dvojezičnih obrazaca.
 13. januar 2021. godine, video-konferencija, razgovori organa za vezu Republike Srbije i Republike Slovenije u vezi sa primenom novog Dogovora o naknadi troškova zdravstvenih usluga i sadržaju dvojezičnih obrazaca.

 

 

 
Naslovna strana O nama Aktivnosti Prava iz osiguranja Dokumenti Javne nabavke Obrasci
Publikacije Arhiva Galerija Usluge Korisni linkovi Kontakt
Creative Commons licenca Internet prezentacija ZAVODA ZA SOCIJALNO OSIGURANJE je licencirana pod uslovima licence Creative Commons Autorstvo-Nekomercijalno-Bez prerada 3.0 Srbija; Veb projekat ITE